Karin Pettersson ny redaktör för Radikalt Forum

Karin Pettersson. Foto: Lovisa Sjöholm.

Ett nytt verksamhetsår av Radikalt Forum är på väg att dra igång. Distriktsstyrelsen har den stora äran att presentera vår nästa redaktör – Karin Pettersson.

”Att ha fått förtroendet att leda Radikalt Forum är verkligen jättekul! Det har gått ett år sedan RF digitaliserades och det har gått jättebra, jag vill att den processen ska slutföras så snyggt som möjligt. Samtidigt vill jag lägga mycket vikt vid Radikalt Forums stolta arv, och ladda upp ett digitalt arkiv med pappersutgåvornas artiklar så att de bevaras och är lättåtkomliga!

Jag hoppas verkligen att många medlemmar gör sina debuter som skribenter på RF iår, och slipar sitt ideologiska skrivande. Med fem skribenter kommer det bli mycket skrivet, vilket känns jättebra för vi LUFare måste våga ta mer plats och höras mer i debatter (alla andra tenderar ju att ha fel) jag ser verkligen framemot att RF ska bidra till det!”

 

Har du frågor om Radikalt forum, eller vill du skriva en artikel? Hör av dig till Karin på karin.pettersson@radikaltforum.se

Du läser Radikalt forum.

LUF Storstockholms medlemstidning.

Radikalt liberala sedan 1968

Du kanske också gillar: