Radikalt Forum söker ny redaktion

I över femtio år har Radikalt Forum varit LUF Storstockholms medlemstidning. Den har fostrat chefredaktörer för Sveriges största tidningar, mängder av ledarskribenter och modiga partister. Nu är det din tur att ta klivet att bli en del av LUF:s bästa tidning. Gillar du att skriva? Vill du testa dina vingar och skriva om något du faktiskt tycker, eller komma med skarpa analyser om det politiska läget? Oavsett vad så är Radikalt Forum något för dig.

Alla medlemmar i LUF Storstockholm uppmuntras  att söka till skribenter – det spelar ingen roll om du skrivit varje dag eller aldrig någonsin.. Det viktigaste är att du tycker det är kul att skriva (och klarar av att hålla deadlines). Du förväntas skriva en artikel ungefär en gång i månaden, men det går alltid att skriva mer! Som skribent får du vara en del av redaktionen och ta tidningen till nya höjder. För att söka till skribent mejlar du du en motivering varför du vill skriva för Radikalt Forum till chefred@radikaltforum.se, och bifogar en provtext du skrivit. Det kan vara allt från en text på RF, ett skolarbete från samhällskunskapen eller en insändare i lokaltidningen. Gör detta senast 27/3.

Frågor om uppdraget eller om ansökningen? Hör av dig till chefredaktör Marcus Willershausen på twitter (@solnasonen) eller mejl (chefred@radikaltforum.se)

Du läser Radikalt forum.

LUF Storstockholms medlemstidning.

Radikalt liberala sedan 1968

Du kanske också gillar: