Radikalt forum söker ny redaktion för 2023!

Gillar du att skriva? Vill du testa att skriva om något du faktiskt tycker, och kommentera debatten? Då är Radikalt Forum något för dig! Som LUF Storstockholms medlemstidning har Radikalt Forum i ett halvt sekel varit startpunkten för flera av LUF – och Sveriges – bästa skribenter. Nu är det din tur!

Alla medlemmar i LUF Storstockholm uppmuntras  att söka till skribenter – det spelar ingen roll om du skrivit varje dag eller aldrig någonsin.. Det viktigaste är att du tycker det är kul att skriva (och klarar av att hålla deadlines). Du förväntas skriva en artikel ungefär 4 gånger per år, men det går alltid att skriva mer!

Ansökan

Ansöker gör du genom att skicka en kort motivering till varför du vill vara med i redaktionen och varför du skulle passa bra (max 400 ord) och ett skrivprov (det kan vara exempelvis en artikel eller ett skolarbete eller en annan text du skrivit, på ca 1-2 sidor) till stockholm@luf.se senast 24:e februari. Dit kan du också vända dig för eventuella frågor.

Alla ansökningar ska innehålla kontaktuppgifter i form av mejl och telefonnummer. De som söker platsen som redaktör kommer kallas till intervju. 

Frågor om uppdraget eller om ansökningen? Skiv till stockholm@luf.se eller skriv till Martin Norrby

Du läser Radikalt forum.

LUF Storstockholms medlemstidning.

Radikalt liberala sedan 1968

Du kanske också gillar: