Radikalt forum söker ny redaktion!

Har du ett liberalt hjärta och en vässad penna? Ett intresse för att skriva om ideologi, politik och vad som händer i LUF? Då är det förmodligen dig vi söker till den nya redaktionen för Radikalt Forum! Vi söker nu efter skribenter och en redaktör som vill vara med och skriva artiklar på Radikalt Forum och vi hoppas att just du vill söka!

Skribent

Vi välkomnar alla LUF Storstockholms medlemmar att söka till skribenter – oavsett om det blir ditt första skrivuppdrag eller om du skrivit mycket förut. Det viktigaste är att du tycker det är kul att skriva! Du förväntas skriva ca 1 artikel per månad, men det går att skriva både mer och mindre.

Redaktör

Redaktören för Radikal forum har ansvar för att planera materialet till bloggen, hjälpa skribenterna vid behov, korrläsa texter samt publicera de texter som skrivs. Redaktören kommer också ha kontakt med distriktsstyrelsen och får också gärna skriva egna artiklar på RF. Vi ser gärna att du som söker till redaktör för RF har någon typ av skrivbakgrund, tex att du skrivit flertalet artiklar tidigare.

 

Ansökan: Skicka in ett skrivprov (det kan tex vara en artikel eller ett debatterande/diskuterande skolarbete du skrivit) på max 2 A4, ett kort svar på varför du är liberal (max 100 ord) samt en kort motivering till varför du skulle passa bra för uppdraget du söker (max 300 ord). Skriv också tydligt vilket uppdrag du söker. Ansökan skickas till sagabowallius@hotmail.com och ska vara inne senast torsdagen 9 februari.

Frågor om uppdraget eller om ansökningen? Hör av dig till nuvarande redaktör Saga Bowallius på sagabowallius@hotmail.com eller på facebook!

 

Du läser Radikalt forum.

LUF Storstockholms medlemstidning.

Radikalt liberala sedan 1968

Du kanske också gillar: